Dag 12. Min vardag

Ibland blir det inte som man tänkt sig…

Nått sånt här hade jag tänkt skriva:

”Som ensamlevande sjukpensionär har jag vardag sju dagar i veckan, 52 veckor om året. När man inte längre orkar jobba så är den enda skillnaden mellan onsdag och lördag dom olika TV-programmen som visas.

”Äntligen Fredag!” och ”Ååååh vad skönt att det är helg!!!” är känslor som inte längre finns i mitt liv. Lite trist ibland faktiskt! Men å andra sidan slipper jag ju dom hemska söndagskvälls och måndagsmorgonkänslorna också så det går nog på ett ut. :o)”

Och så hade jag tänkt illustrera det hela med en bild på min ”Väderkalender” där jag skriver in vädret och temperaturen varje dag. Dels är det ju en (var)daglig rutin och dels tyckte jag en kalender passade för att symbolisera pratet om helger och vardagar.

Så här blev bilden:

Smulan och väderkalendern

Men det är ju i och för sig sant det också, katter ÄR ju trots allt en VÄLDIGT stor del av min vardag. LOL

Nästa dag: Tema ”ljus”
Se hela listan här!

Det här inlägget postades i Katterna, Prat, Utmaningar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Dag 12. Min vardag

  1. LadyNight skriver:

    Det är lite som här. Fast inga katter, utan en lillräv som ständigt kräver att få sitta i knät. Och vardagarna är uppochnervända dygn som inte stämmer. Men! Men. Ibland blir det så.

    • Annefia skriver:

      Mina dygn har alltid varit upp och ner och bak och fram jämfört med andras så det är jag ju redan van vid. Även om jag ju generellt mår sämre nu än när jag var frisk så har jag aldrig migrän nu för tiden när jag slipper försöka anpassa mig efter andra människors dygnsrytm.

      Lillräven (som förövrigt är helt bedårande) är ju tack och lov i behändig knästorlek. Jag lovar att det var svårare med en rottis som trodde hon var knähund. LOL

  2. Katter är för roliga :-) Jag gör ju smycken jag och nästan alltid är det en katt som ska sitta mitt bland pärlorna :-D

  3. snojbi skriver:

    Hejsan
    Nu är det bara 6 dgr kvar tills min candy går ut så håll utkik den 3/4 då vinnaren meddelas.
    Tycker det är jättekul att du vill vara med.

    Kramisar snojbi

  4. Sanna skriver:

    Känner igen mig till viss del..är ju sjukpensionär med 4 katter..ja och sen 6 ungar och en make också då..så ingen dag är den andra lik.. =)

    SV: Ja det kanske inte är nån höjdare att försöka äta i mörkret..hehe.. Tycker att det är bedrövligt att folk inte kan ”offra” en timme för miljön skull..men men..

    Hoppas du får en fortsatt fin söndag!
    Kraaaaaaam
    Sanna