Earth Hour

Tips inför nästa års Earth Hour: Inte äta i mörkret! Okej, det är ju en intressant upplevelse att sitta där och gissa om man sticker gaffeln i en köttbit eller i duken men jag föredrar faktiskt att SE vad jag äter. Stearinljus är ju för veklingar! (Eller för folk som inte har katter)

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Earth Hour

 1. Lovisa skriver:

  Svar: Ja det var smart tänkt, fullproppad med godsaker. Det hade jag inte kommit i underfund med själv, tackar!

  Nej äta i mörkret har jag inte provat på, kan inte heller tänka mig att det är så trevligt. Plötsligt sitter man där med ett stearinljus i munnen, nästan ;)

  • Annefia skriver:

   Jag har ätit så många av min svägerskas tårtor att jag vet hur en tårta ser ut när den är FULLPROPPAD med godsaker. LOL

   Jag vågade inte ha mer än en (fullständigt kattsäker) stormlykta med ett värmeljus i på bordet så risken var större att jag skulle mumsa i mig en fjärrkontroll eller två. Vem vet, dom kanske är goda? LOL