NÖJD!

Om man har tänkt sig att använda ett visst tyg till att klä om en stolsdyna till balkongen och man inser att allt man kan hitta av det tyget är ett par halvfärdiga köksgardiner och en tillklippt klänning (eller möjligtvis TVÅ klänningar, fast nr 2 är i ett annat tyg) då blir man en smula bekymrad. Kanske jag mindes fel? Kanske hade jag klippt till köksgardinerna av den sista biten jag hade kvar av det här tyget?

Och så står man där i valet och kvalet, ska man sy färdigt dom nya köksgardinerna eller ska man skippa köksgardinerna och sy en stolsdyna i stället? Och om man nu väljer köksgardinerna vad ska man då ta för tyg till stolen????

Om man sen, nån dag senare HITTAR det förlorade tyget i sina gömmor då blir man rätt NÖJD kan jag tala om!

Tyget!

Snart! På en stolsdyna, på en stol, på en balkong, på ett foto, i en blogg, nära dig! I alla fall om man byter ut snart mot ”inom överskådlig framtid” för kanske ska jag sy färdigt klänningarna först…

Det här inlägget postades i Balkongen, Inredningspyssel, Prat, Pyssel, Sytt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till NÖJD!

  1. jag skriver:

    Den som söker han finner!

    Ser fram mot resultaten längre fram i vår.