Lördagsnöje…

Så vad har ni roat er med en så solig, varm och vacker lördag som denna?

Själv har jag roat mig med att rensa avlopp i badrummet (handfat och dusch). Jag antar att det inte är det allra, allra, ALLRA äckligaste man kan göra en lördag, den ligan vinner nog Linda med råge. Yäck, yäck, YÄCK!!! Men jag skulle ändock vilja säga att avloppsrensning är KLART överskattat som lördagsnöje!!! *ryyyys*

Ni som har en annan familjemedlem som rensar avloppet (förälder, partner, tonåring som ska bestraffas eller tjänstefolk som bor i källaren) kan skatta er lyckliga. Se för allt i världen till att belöna honom eller henne noggrant efteråt! Själv HADE jag tänkt belöna mig med chokladpudding till Körslaget i kväll men jag är inte säker på att jag hinner återfå min matlust tills dess.

I framtiden funderar jag på att duscha hos grannen för att undvika hår och tvålrester i avloppet!

Nu har jag förmodligen kvaddat mitt rykte som mysig pysselbloggare för all framtid också. Attans!!! Men ni får trösta er med att ni slapp bilder i alla fall.

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Lördagsnöje…

 1. jag skriver:

  Jag har grävt ut min ena kompostlåda och lagt på rosor och rabatter. Sen skottade jag över den andra komposten i den tomma lådan. Det var inte lika mysigt, eftersom den var blöt och luktade ganska surt. Men nu hoppas jag den ska fortsätta brytas ner till lite mer genomluftad, torrare jord. Den innehöll dock en massa flitiga maskar i varierande storlek, så det lovar gott.

  Eftreåt var det skönt att krypa ner i ett härligt doftande skumbad.

  • Annefia skriver:

   Jag kan föreställa mig att gräva ur en sur kompost är en smula överskattat som lördagsnöjde det också. Ett doftande skumbad däremot låter desto trevligare! Ibland saknar jag verkligen att ha ett badkar, fast förmodligen är det avloppet ännu värre att rensa ur. LOL

 2. LadyNight skriver:

  Haha, jag tog tag i samma sak idag! Eller igår (eftersom tolvslaget är förbi). På morgonen. Sedan sov jag hela dagen.

  Usch och fy säger jag bara. Usch och fy >.<

  • Annefia skriver:

   Din stackare! Det verkar som om det är ett vanligare lördagsnöje än jag trodde. Men håll med om att det är överskattat, VÄLDIGT överskattat. LOL