Dag 25. I all hast

I all hast

I all hast??? Vilket konstigt tema!

Jag har valt att tolka det med att visa en sån där ”Ooops, jag råkade trycka på avtryckaren fast det inte var meningen”-bild (avtryckaren på KAMERAN, jag har tack och lov inte tillgång till vapen i hemmet. LOL) Även om den ju inte har nått motiv eller i alla fall inte nått motiv där man kan se vad det föreställer så tycker jag att den blev rätt läcker och effektfullt.

Hm… Kanske ska passa på att önska Glad Påsk också!!!

Nästa dag: Detta skrattar jag alltid åt
Se hela listan här!

Det här inlägget postades i Prat, Utmaningar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Dag 25. I all hast

 1. jag skriver:

  Ibland har man lite för bråttom med avtryckaren och bilden blev ”fartig”, tydligt tagen i all hast.

  • Annefia skriver:

   Och i bland håller man en påslagen kamera i handen medan man sträcker sig efter nånting annat, en skarvsladd till symaskinen tror jag att det var.

 2. Lene skriver:

  LOL Det er i hvert fald et meget kunstnerisk billede!