Pakeeeeeeeeeeeeet!!!!!!

Pakeeet!!!

Hurraaaaa! I dag kom mitt paket från Krimskramsans utlottning!!! Och det fick plats i mitt brevinkast! (Följ den här bloggen ett tag till så kommer ni förmodligen förstå mitt dilemma med mitt lilla, smala brevinkastet.) Min t-assistent låter hälsa att paketet luktade VÄLDIGT spännande! Själv är jag dock mera förtjust i innehållet, prickiga servetter och en supercharmig noshörningskrok i min absoluta favoritfärg rosa! NÖJD!!!

Pakeeet!!!

Egentligen fick jag ett paket i går också från min senila underbara, danska vän Lene. Det var fullt med påskgodis men när jag skulle fotografera det var allt godis försvunnet. Det måste vara Smulan som stulit det! Eller akvariefiskarna! Jo, så måste det vara!

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Katterna, Prat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Pakeeeeeeeeeeeeet!!!!!!

 1. Lene skriver:

  Hummmm . . . er du sikker på at det ikke er Isa eller Pytte eller Agnes som stjal alt slikket? Når der forsvinder den slags her er det som regel mine PukiFees og LittleFees so er de skyldige.

  • Annefia skriver:

   Hm… Jo, det är ju också en möjlighet. Men starkast misstänker jag nog familjens mest kända katt-kleptoman. LOL Eller möjligen någon annan i familjen…

 2. Pysselfarmor skriver:

  Grattis till att du fick detta fina paket….Krimskramsan känner jag allt till ;-)

 3. jag skriver:

  Grattis till vinsten!

  Den passar dig perfekt. Rosa är ju din älsklingsfärg.

 4. Lovisa skriver:

  Grattis till vinsten, nu har även jag skickat paketet du vann hos mig (JAG VET, det var ett tag sedan)! Borde dyka upp så fort påskahelgen har passerat, så ha en fortsatt glad påsk fram tills dess!

 5. Sanna skriver:

  Kul att du blev nöjd med innehållet! =)

  SV: Mmm kirskål går att använda i alla rätter där man annars brukar ha spenat i..du kanske känner någon med trädgård där du kan plocka ogräs.. =)

  Kom just hem från svägerskan, där har jag också fått lov att plocka hur mycket ogräs jag ville också..såg några fina tuvor nässlor och kirskål växte överrallt också.. =)

  Kraaaaaam
  Sanna

  • Annefia skriver:

   Det är det som är lite av mitt dilemma i dagsläget, jag känner inga människor med kirskålsträdgårdar jag heller, antingen bor folk i lägenhet, har fel sorts trädgård (typ skogstomt där inte kirskålen trivs) eller har rätt sorts trädgård men bor 25 mil härifrån. Men nässlor tror jag jag vet var jag kan hitta bara jag kan få hjälp att plocka dom.