Gissa nu då!

Get

Nej, inte handelsträdgården i dag men väl bilverkstaden och garnaffären. Bilverkstaden var väl ingen höjdare, hämta bil som stått i solen (på vad som måste vara årets varmaste dag tillråga på allt) och dessutom betala en massa pengar för det är väl inte det roligaste jag vet, men garnaffären var ju desto trevligare. Det ÄR helt enkelt världens mysigaste garnaffär!

Affären ligger mitt ute i skogen i en ”lada” som är hopbyggd med bostadshuset (svaaaalt och skönt stenhus dessutom), utanför strövar getter (en del lösa t.o.m) och inne är det absolut PROPPFULLT av underbara garner från golv till tak. Ibland kan man dessutom överraskas av garnnystan som rör på sig och som visar sig vara en eller annan katt som gosat in sig bland garnerna (Tänk er Smulan i den situationen, inom loppet av ett dygn skulle hon ha länsat hela affären på garnnystan. LOL). Det är liksom en upplevelse i sig bara att komma dit!

Och dagens garnskörd då? Jag var faktiskt duktig och köpte bara sånt jag SKULLE ha, Tildagarn i grönt (som jag har slut på) och det där nystan i kritvitt (som jag ju missade förra gången) plus tre garner till min blivande junigris.

Tildagarn

Dessutom köpte mamma ett gäng Muskatnystan till Hjärtekatterna som hon ska sponsra så nu är det bara att dra i gång med hjärtekattsvirkningen igen.

Muskatgarn

Det här inlägget postades i Pyssel, Virkat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Gissa nu då!

 1. Lovisa skriver:

  Låter som en overklig garnaffär, en lada fylld med garn … :) Lycka till med Junigrisen än en gång!

  • Annefia skriver:

   Den ÄR en smula overklig. Själva butiksdelen är inte så stor, hon har en del med stolar och bord och sånt med (för eventuella kurser eller träffar eller sånt kan jag tänka) men på den lilla ytan som är butiksdel har hon klyckats klämma in en ENORM mängd med garner och inspiration (+ några katter då LOL)

   Jag hoppas bara jag hinner virka min gris i juni nu också, jag har ju tre hjärtekatter som ska virkas först.

 2. LadyNight skriver:

  Låter som ett riktigt garnparadis! Vad heter butiken och vart ligger det någonstans? :)

 3. Pingback: En riktig härva! (eller tre) | Fialand – Pyssel & Prat