Ojdå! Så det kan bli!

Oj då! Jag fick visst med lite mer hem från garnaffären än jag hade tänkt. Så konstigt! Det har ju aaaaaaldrig hänt förut! LOL

Det här hade jag tänkt köpa:

 • 2 nystan vitt (kritvitt) Tildagarn + ev ett rödlila som jag försökt få tag på på andra ställen men som utgått ur sortimentet
 • 3 (eller möjligtvis, möjligtvis 5) muskatgarn till hjärtekatter (trots allt så är min garnaffär en av dom som stöder Hjärtekatten och säljer Muskat till halva priset till Hjärtekattsvirkare)
 • Tunt, tunt grönt garn till en sjal plus ett roligt, lite utmanande mönster (mamma ska sticka, inte jag, jag vill INTE ha utmanande stickmönsterr. LOL)

Vad jag kom hem med:

Tildagarn

 • 2 vita nystan + det som gått ur sortimentet och bara ett enda garn för mycket.

Muskatgarn

 • 7 nystan Muskat! Ooops, nu börjar antalen ickeplanerade garn bli fler.

BabyBamboogarn

 • TRE nystan BabyBamboo som jag inte alls planerat men vem kan motstå dom hör färgerna? Ja, dom ÄR bara tre, jag lovar! Jojj!!! Den som ser fler ser i syne, bara tre säger jag!!! (Kämpar hårt för att bevara illusionen om att jag inte köpt SÅÅÅ många ickeplanerade garner)

Vad jag INTE kom hem med:

 • Tunt, tunt grönt garn till en sjal (för det enda tunna gröna hon hade var mossgrönt och jag vill ha en ljusare klarare grön)
 • 2 nystan kritvitt Tilda, för när jag kom hem såg jag att jag tagit ett kritvitt nystan och ett benvitt (och benvitt hade jag ett helt nystan av sen innan. Ooops!)
 • Ett nystan benvitt BabyBamboo som jag tillslut valde att inte köpa, för det hade ju varit lite mycket att köpa hela fyra nystan BabyBamboo. Var det inte duktigt av mig?
 • En kattunge. Nu står visserligen en kattunge på min framtida inköpslista men jag hade tänkt mig att det ska bli lite längre fram än så (det lutar åt att det inte blir förrän Mipan är borta så jag hoppas ju det dröjer lääänge) Alltså var jag SÅ duktig och lät bli att ens titta på småttingarna (annars hade det varit kört! LOL) Det är mysigt, med en garnaffär där katterna travar runt bland garnerna (och killingar skuttar utanför) men det är farligt, farligt när dom säljer både katter och garn på samma ställe. LOL

Smulan och garn

Apropå katter, sekunden efter jag tog det här kortet försökte Smulan springa iväg med det lila nystanen. Och hon är MYCKET medveten om att det finns nytt garn i min handarbetsväska. Hon har redan försökt bryta sig in i den flera gånger. Kanske säkrast att ställa in den på badrummet i natt? LOL

Det här inlägget postades i Katterna, Prat, Pyssel, Virkat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Ojdå! Så det kan bli!

 1. jag skriver:

  Så många härliga nystan! Jag blir riktigt avundsjuk!

  Inte för att jag vet vad jag skulle göra av dem alla, mer än att ha dom och bara njuta av tanken på allt man skulle kunna göra.

  Man blir ”hagalen” när man kommer in i den garnaffären. Inte minst på en kattunge.

  • Annefia skriver:

   Det räcker liksom med att ha dom och titta på dom och klappa på dom och bli glad av dom! Och nu pratar jag om garnerna! Men det fungerar ju på ungefär samma sätt med kattungar. LOL

 2. Lovisa skriver:

  Oj så (mycket) fina garner! ;)

 3. Elle skriver:

  Jag känner igen det där med att komma hem med mer än man planerat.
  Händer mig ofta i mataffären.
  Blir lite förvånad när kassörskan säger ”78,50 Euro!”
  Jag som bara skulle ha ett par ”småsaker”….

  Ha en skön helg!
  Kram Elle

  PS. Vill gärna stödja er lite och har länkat till Hjärtekatten från min blogg!

  • Annefia skriver:

   Det beror på att dom tar ut en hög inträdesavgift i dom flesta mataffärer (plus att jag börjar misstänka att man måste betala en utyträdesavgift med) Det är det som gör att ”några småsaker” blir så dyrt.

   Så kul att du länkat till Hjärtekatten. Ju fler som hittar deas sida desto bättre!

 4. Sanna skriver:

  Hihi känner igen mig..brukar alltid komma ut med mer än planerar från olika butiker.. =)

  SV: Jo det skulle säkert gå att göra liknande kuddar själv..men tror inte att det blir lika snyggt som köpe.. ;) hihi..

  Kraaaaaam
  Sanna

  • Annefia skriver:

   Jag kan för det mesta motstå onödiga impulsköp men affärer som säljer garn eller akvariefiskar är rent livsfarliga för mig. LOL

   Själv är jag sån som oftast föredra hemgjorda/handgjorda saker över köpta men jag hoppas du lyckas få tag på dom där kuddarna nånstans.