Favorit i repris (måndagsuppdateringen)

Förra veckan nystade jag garn och virkade en dockklänning. Den här veckan har jag har jag, surprise, surprise, nystat garn och virkat en dockklänning. Skillnaden mot förra veckan är att jag bara nystat en enda härva (=trasselhärvan som tog 4½h) och virkat klänningen i ett annat garn (om än fortfarande blått). Den här klänningen ska dessutom Alba-Stina få behålla själv.

Garn

Eftersom jag inte länge minns om härvan jag nystat just den hör veckan var den ljusblå eller den mörkblå (och färgåtergivningen är så dålig på fotona från förra veckan att det är svårt att avgöra vilket) så blir det i dag en bild på både det ljusa och det mörka garnet. Vilket garn det nu än var jag nystade så blev det givetvis ett stoooooort nystan också, inte bara ett litet.

Alba-Stinas nya klänning

Alba-Stinas nya klänning

Alba-Stinas nya klänning

Alba-Stinas klänning är i alla fall virkad i det mörkare av garnen. Nästa klänning kommer INTE att bli blå. LOL

Det här inlägget postades i Dockor & dockkläder, Pyssel, Virkat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Favorit i repris (måndagsuppdateringen)

 1. Lovisa skriver:

  Snyggt. Du har inte lust att lägga en femkrona bredvid så man kan se hur gigantisk den är? Eller skulle det förstöra något ….? ;) Nej då, jag tror dig, jag nystade bara en femkronas stor boll, slängde bort den sedan. Det var inte roligt, inte alls. Det går bättre för dig ser jag. :)

  • Annefia skriver:

   Självklart kan jag fota det stora nystanet ihop med en femkrona så du får se (dom på bilden är dock dom ”små” om än fortfarande mycket större än en femkrona.) Bild kommer så småningom.

   Och jag håller med, det är inte vidare roligt alls, men jag ville ju kunna använda garnet. Och om man nystar framför TVn och har en bra garnvinda så är det rätt okej ändå.

 2. Zonkey skriver:

  Jätte söt klänning! Men sitter inte den pukis ögon lite fel? ^w^
  annars är hon supersöt.

  • Annefia skriver:

   Tack!!! Tycker du ögonen ser skeva ut på bilderna? I sånna fall är det bara vinkeln och ljuset som gör det för dom sitter som dom ska i verkligheten. Alba-Stina är förövrigt en PukiFee så hon är ju lite större en än Puki.