Balkongig kompensation

Okej, så det dröjde ända till ”missinassen” innan jag kunde komma på nått roligare att posta här i bloggen (inte för att jag ägnat hela dagen åt att vara grushögsgnällig utan för att jag bara inte haft tid och inspiration för bloggen). Men så var ju LadyNight nyfiken på hur dom svarta tomaterna ser ut invändigt och då fick jag ju nånting att blogga om. Hurra!

I alla fall, så här ser Black Cherry (och en liten Sun Gold) ut inuti. Gott, gott, gott!

Sun Gold- och Black Cherrytomater

Det här inlägget postades i Balkongen, Prat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Balkongig kompensation

  1. LadyNight skriver:

    They have joined the dark side! Eeeevil tomatoes.

    Näe, men tomater ser faktiskt ganska så häftiga ut inuti…mitten ser nästan ut som ett träd som bär löv/frukt. Att jag inte tänkt på det innan. Kanske för att jag inte brukar köpa tomater så ofta…är inte så förtjust i röda (om de inte är småsmå). Söta gröna icke-butik-köpta däremot! Nomnom.

    • Annefia skriver:

      Hemodlade tomater innehåller ju så mycket mer fruktkött och mindre vätska än dom blaskiga köpetomaterna så kanske ser dom annorlunda ut när man skär itu dom med. Och så smakar dom ju oändligt mycket mer och godare!

      Kanske nått att testa på balkongen nästa år? Tomaterna köper jag som planta eftersom jag vill ha en av varje sort bara och vill veta vad jag får.

  2. Lene skriver:

    Åh jeg ville ønske jeg kunne spise sådan en helt nyplukket solvarm tomat. De ser vidunderlige ud. De får mig til at tænke på nogen røde bananer jeg engang smagte. De var altså lysegule indeni som andre bananer men de smagte af meget mere.