Smulan på hög höjd

Nån som minns när Smulan ramlade ner bakom bokhyllan i vardagsrummet? Alla som tror att Smulan lärde sig en läxa den gången räcker upp en hand (eller tass).

Lilla Smulan klätterkatt!

Eller ja, NÅNTING lärde hon sig kanske för hon har inte ramlat ner nån mer gång. Däremot händer det att hon då och då välter ner mina kartonger med dockkläder. Smulaaaaaaan!!!!!

Smulan på nya äventyr!

Det här inlägget postades i Katterna, Prat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Smulan på hög höjd

  1. jag skriver:

    Lilla Smulan, så full av ”upp”tåg!

    Märkligt ord egentligen. Undrar hur det kommit att få den betydelsen?

  2. LadyNight skriver:

    Aww, sicket litet busfrö. Tur att det ”bara” låg dockkläder i de där lådorna och inte dockor btw^^

    Oh, och på tal om dockor. The review about the shoes. Jag hittar inte en lämplig kategori att lägga in tråden. Den passar nog mer under The Doll Corner än The Creative Corner. Kanske kan man (hint*moderatorn*hint) lägga till en ny kategori (Reviews & Tips) under The Doll Corner? Och sedan kan man lägga in trådar där inne om vad man tycker om olika köpta tillbehör till bjd’s? Eller så kanske du vet om ett redan lämpligt ställe där jag kan skapa sko-tråden?

    • Annefia skriver:

      Usch ja, det hade kunnat sluta illa. Men dockorna är ju tack och lov INSTÄNGDA i ett skåp med glasdörrar (det ska väl tilläggas att före Smulan satt dom framme på skrivbordet trots att jag hade tre katter).

      Släng du upp tråden i ”General Doll”, allt dockprat du inte vet var det ska vara kan du posta där (i värsta fall flyttar jag det bara om det hamnat fel) Folk på BJF är ofta lite dåliga på att använda flera av dom mindre forumet så jag funderar lite smått på att slå ihop dom till färre kategorier så nån ny är inte aktuellt om det inte skulle visa sig att det blir jättepoppis med reviews och det fullständigt tar över General Doll. Det är nämligen mycket större chans att du får svar på tråden i General Doll en om den skulle ligga i ett eget forum som ändå ingen läser.