Min lilla Mipa

Jag tog dom här bilderna på Mipan precis innan vi åkte in till djursjukhuset förra fredagen. Det tog mig flera dagar innan jag ens orkade titta på bilderna och över en vecka innan jag kunde posta dom här i bloggen men jag är sååå glad att jag har dom.

Älskade lilla Mipan!

Som ni kanske kan se så MÅDDE hon inte alls dåligt. Anledningen till att hon ligger på golvet är helt enkelt att det var en av hennes favoritplatser (näst efter sängen, bredvid mattes kudde) för att det går varmvattensrör under golvet precis där. Mysigt för en liten kisse! Dessutom hade hon full koll på mig hela tiden och kunde fånga mina fötter varje gång jag gick förbi.

Mattes pälskling!

Hon fattas mig så otroligt mycket!

Det här inlägget postades i Katterna, Prat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.