En babykorg i dockskåpsformat

I dag tar vi lite dockskåpsgrejer igen, närmare bestämt baby korgen. Den har överlevt alla åren nedpackad väldigt bra och behövde inga reparationer alls men jag vill ändå fotografera den och visa den för er.

Babykorgen från sidan

Själva korgen är köpt, jag minns inte längre varifrån, Panduro kanske? Sen har jag målat om den och dekorerat den med blommor och spets. Tyget som jag använt är samma som jag använt till ett av parasollerna och DET minns jag faktiskt var jag köpt eftersom det kommer från den korta tiden när jag jobbade i en tygaffär för sisådär 20 år sen.

Babykorgen framifrån med baby och allt

I stället för sängkläder som förmodligen bara skulle skymma den lilla babyn använde jag mig bara av lite ljusblå bomull i korgen.

Det här inlägget postades i Dockor & dockkläder, Pyssel och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till En babykorg i dockskåpsformat

 1. Lovisa skriver:

  Oh så fint! Jag blir alldeles lyrisk av de små detaljerna. Underbart.

 2. Marina skriver:

  Du menar att du gör mindre saker ändå???

  • Annefia skriver:

   Ja, dockorna har ju sånt som prydnadsföremål och matvaror och sånt (som handmålade tavlor och brickor, parfymflaskor och kringlor med minimala sockergryn).

   Fast det här är ju gamla saker som jag håller på och ställer i ordning igen. Just nu skapar jag inga nya saker, men jag blir ju helt klart sugen.