Måndagsuppdateringen v. 38

Okej, då kör vi så här, måndagsuppdateringen blir daterad med den vecka jag har skapat sakerna i stället för den vecka det är nu.

Vecka 38 kom jag tack och lov i gång med mitt pysslande igen (om man bortser från det faktum att jag blev sämre i helgen då och fick ta en ny pysselpaus) så jag har både virkat färdig Alba-Stinas lilla klänning (äntligen, äntligen ÄNTLIGEN!!!) plus en liten topp till min danska kompis sjöjungfrudocka.

Virkad dockklänning

Virkat docklinne

Jag är inte RIKTIGT färdig med toppen än. Den ska dekoreras en smula först och innan dess får ni inte se den på Alba-Stina. I stället tar vi en av dom klassiska ”så här liten är den jämfört med en krona”-bilderna. Och ja, mina fönsterbrädor är repiga, dom är trots allt 50 år. LOL

Det här inlägget postades i Dockor & dockkläder, Måndagsuppdatering, Pyssel, Virkat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Måndagsuppdateringen v. 38

  1. Pingback: Äntligen kan jag visa… | Fialand – Pyssel & Prat