Sötaste söta!!!

Okej, jag vill bara säga här att jag inte ansvarar för hål i tänderna, insulinöverdoser eller andra sockerchocker. Dom här bilderna ÄR söta så känn er varnade från och med nu. SÖTA säger jag!!!

Grejen är alltså att jag har fått några bilder från uppfödaren av Måns som liten, liten tattunge och då kan jag ju inte låta bli att visa dom här (med tillstånd från uppfödaren givetvis). Sååååå liten och sååååå nuttig! Nu för tiden är han ju inte… ähum… FULLT lika liten, fullt lika nuttig är han dock fortfarande.

Måns 5 dagar

Måns 5 dagar gammal med mamma och kullsystrar. Jag vet inte vilken som är Måns men jag skulle gissa på lillmissen längst till höger för den har ljusast öron (bägge systrarna är chokladmaskade och mörkare än Måns)

Måns 3 veckor

Måns 3 veckor. Alltså, sånna här bilder ger mig problem med hjärtflimmer! Kattungar är så otroligt bedårande i den här åldern och den här är dessutom MIN.

Måns 10 veckor

Måns 10 veckor

Måns 10 veckor. Nu börjar man känna igenom honom på stilen! LOL

Jag träffade inte Måns förrän han var ca 13 veckor så det betyder jättemycket att få se dom här bilderna från hans uppväxt. Mina andra missar födde jag ju upp själv så dom hade jag ju verkligen känt HELA deras liv. Men egentligen spelar det ju inte så stor roll, jag älskar ju Lillmånsen lika mycket för det.

Jag ska förövrigt försöka väga Måns vid nått lämpligt tillfälle. Han är 5 månader nu så han är HELT klart fortfarande kattunge. Det är bara det att han växer så att det knakar så han är en rätt stooor kattunge.

Foto: S*Moneas Ragdolls

Det här inlägget postades i Katterna, Prat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Sötaste söta!!!

 1. Lene skriver:

  Awwwwwwwww . . . . . . . :swoon: Okay jeg behøver ikke noget chocolade idag. Han er noget så søøøøøøød.

 2. Lene skriver:

  Børster du øjnene? Gør det ikke ondt?

 3. Hedvig skriver:

  Jag döööör!!!!! *ramlar ihop av insulinchock*

 4. LadyNight skriver:

  Åh, bäbisliten <3 Vad snällt av henne att skicka bilder till dig. Önskar att jag hade mer valpbilder på min lillräv (eller bilder överhuvudtaget från tiden innan han kom till mig).

  • Annefia skriver:

   Det är ju så roligt att ha bilder från när dom var små och från deras tidgare liv och ännu viktigare måste det ju kännas för dig som inte haft din lilla rävis i hela hans vuxna liv.

 5. Henrietta skriver:

  Det är inte snällt att visa bilder på raggisbebbar!! Så söta och som jag längtar efter att ta upp uppfödningen igen!
  Trevlig första advent!
  Kram Henrietta

  • Annefia skriver:

   Jag förstår hur du känner! Små raggisar är ju det ljuvligaste som finns och om jag ska vara ärlig så väcker raggisbebisar mycket mera modersinstinkter hos mig än människobebisar gör (inget ont om människobebisar alls men jag har större personlig erfarenhet av raggisarna) .