Måndagsuppdateringen v 52

Världens minsta och meningslösaste måndagsuppdatering blir det i dag efter som jag inte pysslat ett endaste litet dugg årets sista vecka. Inte ens maska stickad.. eller virkad.. och inte ett endast litet stygn sytt eller dockskåpspryttel fotograferat. Som mest kan jag sträcka mig till att erkänna att jag läst min nya (väldigt pysselrelaterade) juklappsbok men det är också allt.

Välkomna tillbaka nästa vecka i stället!

Eller ja, ni är förstås välkomna att stanna här och läsa alla övriga blogginläggen under veckan också, dom som INTE är måndagsuppdateringar men som så där eventuellt kan innehålla spår av nötter pyssel ändå.

Det här inlägget postades i Måndagsuppdatering, Pyssel. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Måndagsuppdateringen v 52

 1. LadyNight skriver:

  Jag gillar nötter! Fast pyssel duger fint det också LOL

  Har inte heller pysslat den senaste veckan. Bakat muffins bara. Oh! Fast jag har knåpat ihop en bild till Jointed Love’s tävling. Det var endel pysslande minsann.

  • Annefia skriver:

   Det kan jag förstå!!! Jag tyckte väl det var nåt bekant över den bilden. Men har hon fått nya ögon!

   • LadyNight skriver:

    Nope, inga nya ögon fortfarande. Känner mig högst förvirrande på den fronten. När jag väl hittar något som stämmer till min idé om hur de ska se ut, så finns de inte i rätt storlek. Dessa är ett infall i photoshop :P

    • Annefia skriver:

     Photoshop förklarar saken. Det kan ju vara svårt ibland att hitta det man vill ha i rätt storlek. Amaryllis ska ha 8mm ögon och då finns det ju inte alls lika mycket att välja på. Men du har access till DOA MP nu väl? Det finns ju några där som säljer väldigt trevliga ögon i många storlekar.