Mammas traslöpare

Eftersom det blir så lite eget pysslat nu i januari får jag väl passa på att visa mammas pyssel i stället, t.ex. traslöparen hon just vävt färdigt och skickat bilder på idag. Visst blev den vacker!

Traslöpare vävd av min mamma

Närbild på löparen

Tygerna som är använda till trasorna har dessutom väldigt stort affektionsvärde för den som ska få löparen (och för den delen för mamma och mig med). Den mörka randen är lila, färgåtergivningen blir ju inte den bästa på bilder man tar så här års.

Det här inlägget postades i Andras pyssel, Inredningspyssel, Pyssel och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Mammas traslöpare

 1. LadyNight skriver:

  Så fin! Måste minsann testa på att väva någon gång, det ser så kul ut :)

  • Annefia skriver:

   Det är kul, det lilla jag har testat i alla fall (typ några trasmattor för mååååååååååånga år sen). Men jag har lärt mig av att assistera mamma i bland när hon sätter upp sina vävar att det här med att väva är den enkla biten att sätta upp varpen (och räkna ut hur man vill ha det) är det svåra.

 2. Elle skriver:

  Nu var det så längesen jag var hos dig att jag borde skämmas!
  Har haft problem med att få igång både mig själv och bloggen.
  Har med glädje och ett gott skratt läst din utmaning och ska nu sätta mig och pussla ihop mina svar – fick utmaningen nämligen häromdagen.
  Önskar dig en skön helg!
  Kram Elle

  • Annefia skriver:

   Det är ingen fara, ibland är man ju lite trögstartad och så här års tror jag att dom allra flesta är det. Så länge du inte undviker mig för att jag har gått och blivit tråkig så behöver du inte skämmas. LOL (Fast då är det kanske snarare mitt jobb att skämmas. LOL)

   Ser fram emot att läsa din svar.

   *kram*