Sånt som inte är särskilt bra…

En grej, till exempel, som inte är särskilt bra är att lyckas få ner vatten i akvariets inbyggda lysramp.

Det kan få en att känna sig ganska så dum och sånt är ju absolut inte särskilt bra och isynnerhet inte eftersom jag annars är väldigt försiktig med sånt som har med el att göra och ABSOLUT i synnerhet kombinationen av el och vatten. Men ja, just nu fungerar inte min hjärna riktigt som den ska så det där med att göra två saker samtidigt kan bli lite väl mycket. Det här med att både vara vaken och tänka samtidigt eller att stå upp och låta bli att lägga blöta akvarieväxter på akvarielocket är liksom sånt som inte riktigt fungerar som det ska just nu och det är ju just en sån sak som inte är särskilt bra.

Elektroniktjosan...

En annan sak som inte är särskilt bra är att det där med ”inbyggd lysramp” innebär att i en liten låda i locket, under ett inte alldeles vattentätt lock, finns en sån här elektroniktjosan (kretskort?) med en massa elektronikpryttlar på.

...med trasiga elektronikpryttlar

Och ja, när elektronikpryttlar blir blöta säger dom pooff och sen har man inte längre ett akvarium med inbyggd belysning utan ett akvarium med inbyggt mörker i stället och det är ju inte heller särskilt bra.

Akvarie med inbyggt mörker

Just nu har jag ett tillfälligt lock av trä medan originalgrejerna är inlämnade för reparation för katter som använder akvariet som swimmingpool är en sån där annan sak som inte är särskilt bra, torra katter är bättre.

Alltså jag VAR ju sugen på att blogga lite mer om akvariet igen men jag var mera inne på att jag skulle visa lite bilder av typen ”titta så fint det blev när jag planterade om växterna” och inte ”titta så mörkt det blev”.

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sånt som inte är särskilt bra…

  1. Pingback: Året som gått – 2012 | Fialand – Pyssel & Prat