1-årsjubileum!

I dag fyller bloggen 1 år! Grattis lilla bloggen!!!

När jag läser mitt första blogginlägg och tänker tillbaka på dom drömmar och planer jag hade för bloggen så kan jag se att visa saker har jag bloggat mer om än jag hade tänkt mig och andra saker har jag bloggat mindre om men i det stora hela har bloggen faktiskt blivit precis som jag tänkt mig, bara bättre.

Så vad säger ni, hänger ni med ett år till?

Det här inlägget postades i Om bloggen, Prat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till 1-årsjubileum!

 1. Lene skriver:

  Hummmm . . . . okay da, jeg tager nok et år mere. LOL

  Tillykke blog og Annefia!

 2. Lovisa skriver:

  Grattis på bloggjubilardagen! Jag fortsätter självklart läsa din blogg. :)

  Svar:Tack så mycket! Jag ritade faktiskt dit ögonlocken med en mjuk blyerts, själva ögonen är i filt .. Men det går det med, om man är lite snål om småslantarna.;)

 3. LadyNight skriver:

  Det klart! :)
  Grattis till bloggens 1 årsdag!

 4. Elle skriver:

  Grattis!
  Själv missade jag min 2-årsdag, som var i början av januari.
  Säger som du, att jag hade tänkt att skriva om annat. Men en blogg utvecklas ofta i en annan riktning.
  Jag hänger med!
  Kram Elle

  • Annefia skriver:

   Tack! Kul att höra att du hänger med ett tag till dessutom.

   Det som mest skiljer min blogg från ursprungstanken är att jag planerade att skriva mer om akvariet och mindre om lastkajar och grusgropar typ men till så där 95% har den faktikst utvecklats åt det håll jag hoppats på.

 5. Jag skriver:

  Grattis!

  Det är klart att jag gör.