Måndagsuppdateringen v 5

Nej, nu tar vi en paus va?

Nej, nej, oroa er inte! Jag menar NATURLIGTVIS inte en bloggpaus. Jag vill väl inte krossa era stackars hjärtan heller? Det handlar bara om en paus i det här med Måndagsuppdateringar.

Jag orkar helt enkelt inte pyssla så mycket just nu och det är inte särskilt kul (och dessutom en smula stressande) att varje måndag blogga om att jag inte klarat av att pyssla nåt den här veckan heller, och i ärlighetens namn kan det ju inte vara så där vidare värst kul att läsa heller. Därför tar jag nu en paus i Måndagsuppdaterandet på obestämbar framtid. Det ordinarie bloggandet fortsätter dock som vanligt (jag har t.o.m. visa funderingar på att erbjuda nånting lättklätt senare under dagen).

Det här inlägget postades i Måndagsuppdatering, Pyssel. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.