En Pytteliten klänning!

Jag syr ju inte bara kläder till Isa utan till alla mina BJDs. Här den första klänningen jag sydde till pyttelilla Pytte, 10 cm hög.

Pytte i sin första klänning

Det går ganska fort att sy kläder till henne eftersom allt är så smått men det blir ju lite plottrigt och svårt ibland, som när man ska fålla ärmhålen. Allt handsytt givetvis, en klänning så här liten går inte att sy på maskin.

Det här inlägget postades i Dockor & dockkläder, Pyssel, Sytt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till En Pytteliten klänning!

 1. Vardaxlyx skriver:

  HJÄLP!!!!! Vilka dockor!! Jag är KÄR lixom!! Åhhh va kallar du dockorna?? Puhhh vilken rolig och trevlig blogg du har!! Hihi hit kommer jag fler gånger!!
  KRAM

  • Annefia skriver:

   Välkommen hit! Kul att du gillar min blogg!

   Jag känner igen den där känslan av blixtförälskelse, den drabbade mig också första gången jag såg dom här dockorna. Dom kallas BJD (Balljointed Dolls) och är asiatiska konstdockor/samlardockor eller hur man nu ska beskriva dom. Du kan se mer bilder på mina dockor här och jag kan även rekommendera forumen Den of Angels och BallJointed Friends (Det senare är mitt eget dockforum). Du kan även besöka Fairyland som tre av mina dockor kommer från.

   Jag ska nog ta och berätta lite mer om BJDs i ett senare inlägg eftersom många är nyfikna.

 2. Sanna skriver:

  Åhh dina dockor är juh bara så himla fina och du skapar så mycket fint till dom..min stackars Blythedocka får aldrig någon utökning utav garderoben, så mycket annat som måste få gå före.. =S

  SV: Ja matdosor är bra, det gör jag till maken varje dag också.. Idag får det bli korvgryta..har falukorv (var ju billigt på ica förra veckan så jag laddade frysen med några ringar..), potatis, grytgrönsaker, grönsaksbuljon hemma..enkelt, poppis och billigt.. =)
  Ja detta med att hela tiden få vända och vrida på varje krona är ett gissel men det är bara att bita ihop och kämpa framåt..finns alltid någon annan som har det värre..
  Hoppas du får en toppenfin torsdag! <3
  Kraaaaam
  Sanna

  • Annefia skriver:

   Jag har ju lite mer tid än du har, i synnerhet med tanke på att dom här kläderna som jag senast visat är sydda 2008. Jag är inte FULLT lika flitig som det ser ut! LOL

   Korv kan man ju förvandla till många olika maträtter och du har rätt i att grytor alltid är ett bra alterativ som går att dryga ut med det mesta.