Isabelle och havet!

Det här är klänningen som aldrig var tänkt att bli till, klänningen där jag bara experimenterade med ett eget mönster och klippte ut några provbitar i ett tyg jag ABSOLUT inte trodde skulle passa Isa (jag ville ju inte slösa på bra tyg i onödan typ). Men ja, det är också klänningen där jag upptäckte att testtyget passade mycket bättre än jag kunnat föreställa mig och den blev tillslut en av Isa favoriter. Allt är handsytt som vanligt och bilderna är tagna i början av april 2008.

Isa, precis nere vid vattenkanten

Isa visar upp den nya klänningen

Isabelle och havet

Havet!

En trött fotomodell vilar ut

Älskar den här bilden som jag tog efteråt när vi båda vilade ut en stund i bilen innan vi åkte hem. Det här var första gången jag åkte ut och fotade min nya docka och jag var sååååå lycklig (precis som Ferdinand). Att jag sen hade svåra smärtor när bilden togs och knappt kunde röra mig på två veckor fick det ju liksom vara värt.

Det här inlägget postades i Dockor & dockkläder, Pyssel, Sytt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Isabelle och havet!

 1. Jag skriver:

  Vilka härliga sommarbilder på Isa och havet.

  Jag längtar.

 2. LadyNight skriver:

  Har inte vågat ta ut lilla Shilou än, men blir så inspirerad när jag ser dina fina bilder. Får nog vänta till sommaren dock. Att krypa omkring i kalla snön med kameran i högsta hugg känns inte så lockande just nu LOL

  Psst. Klänningen är jättefin!

  • Annefia skriver:

   Det är verkligen jättekul och inspirerande att fota sina dockor utomhus så det kan jag rekommendera starkt. Tyvärr tillåter inte min skröpliga fysik att jag gör det så ofta och så pass bra som jag skulle vilja. Det där med att kravla runt i marknivå är jag tyvärr inte så bra på, inte ens när det är barmark.

   Och tack! :o)

 3. Du så fin hon blev, lilla Isa. Du så duktig du är att sy de der pyssliga sakena är inte lätta att få till. Bra jobbat med fotningen med.

  • Annefia skriver:

   Tack! :o) Det är ju mycket pillerjobb med att sy men det är väldigt avkopplande. Fotandet, i alla fall inomhus, tycker jag är mycket svårare att få till.

 4. Pysselfarmor skriver:

  Så vacker klänning du har sytt….och fina bilder har du också klickat fast!