Duken – version 3

Mamma har skickat mig nya bilder på min traslöpare nu. Det var väl det jag visste att hon skulle repa upp och börja om MINST en gång till. LOL

Färgåtergivningen är tydligen lika fel på båda bilderna, det är ju den årstiden, men eftersom jag själv inte sett duken i verkligheten än så kan jag ju inte justera bilderna heller så ni får helt enkelt hålla till godo ändå.

Med blixt

(Den flammiga delen i början hör inte till själva duken, dom trasorna ska repas upp sen så att man kan knyta fransar)

Utan blixt

Det ska bli sååå spännande att se hur löparen blir när den blir färdig!

Det här inlägget postades i Andras pyssel, Inredningspyssel, Pyssel och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Duken – version 3

 1. Nettan skriver:

  Vävda löpare är så vackra! Den här ser ut att bli väääldigt fin!
  Tack för hälsningen och roligt att du vill vara med och fira =)
  Må lyckan stå dig bi!

 2. Elle skriver:

  Vad gulligt av din mamma att göra en löpare till dig. Jag är säker på att den blir jättefin när den är färdig.
  Önskar dig en skön och avkopplande helg!
  Kram Elle

 3. Vad fin! Vilka härliga färger :) Och kul att du ville vara med i min utlottning!

  • Annefia skriver:

   Grönt och rosa är ju några av mina favoritfärger. Fast färgåtergivingen är som sagt var inte den bästa enligt mamma.

   *håller tummarna för en vinst*

 4. Fröken Fynd skriver:

  Jag skriver här så jag kan komma tillbaka och kommenatera till tävlingen när jag länkat :) Jag följde ditt råd och har nu skapat en ”knapp”. Ögonen går i kors efter allt redigerande och fixande fast själva knapp-funktionen var ju kanonlätt att fixa! Jag är inte helt nöjd med bilderna i bannern. Gillar bara dom två till vänster men mer fixande får vara till en annan dag :) Tack så hemskt mycket för hjälpen och för att du tar dig tid att tycka till och ge tips!