Nu är duken färdigvävd!

Min traslöpare

I helgen vävde mamma färdigt min traslöpare! Yay! Tyvärr får ni inte se mer än så här (med supermysko färgåtergivning som vanligt) för löparen kommer ju sitta kvar i vävstolen tills mamma vävt slut på all varpen hon satt upp. Jag längtar efter att få se den i verkligheten jag också men tack och lov har mamma redan börjat på nästa duk (som av en ren händelse råkar vara till mig den också. Snäll Mamma! Duktig Mamma!) så det går fort framåt.

Det här inlägget postades i Andras pyssel, Inredningspyssel, Pyssel och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Nu är duken färdigvävd!

 1. snojbi skriver:

  WOOW vilken blogg du har .
  Massor att titta på och dina dockor helt fantastiska.

  Kul att du vill vara med på min bloggcandy
  Lycka till
  Kramis

 2. Sanna skriver:

  Duktig mor du har..min har tummen mitt i handen hon.. ;) hehe..

  SV: Japp det är såna kokosmums med segt vitt ”klegg” i.. ;D mums!!

  Kraaaaam
  Sanna

  • Annefia skriver:

   Jag har ju ärvt mitt pysslande från henne (och från en massa andra kreativa och konstnärliga personer i släkten)

   Verkligen mums! Tur jag kan trösta mig med min banankaka.

   *kram*