Dags för en utlottning igen!

Nu tycker jag det börjar bli dags för en ny utlottning och den här gången tänker jag lotta ut boken ”Smycken som du kan göra själv” av silversmeden Maria Söderholm (ICA bokförlag 1998). Smyckena i boken är ganska stilrena och gjorda i material som t.ex metall, plexiglas, läder och trä och boken passar bäst dig som gillar att göra saker själv från grunden i stället för att köpa halvfärdiga set från Panduro.

Utlottning hos Fialand

Utlottningen pågår fram till midnatt 1/4 men vinnaren kommer att annonseras några dagar senare så att ni inte tror att jag luras. ;o)

För 1 lott: Lämna en kommentar till det här inlägget (+ en korrekt mailadress)

För 2 lotter: Lämna en kommentar + länka till mig från din egen blogg med hjälp av en av bilderna. (Glöm inte att ange en fungerande adress till din blogg också)

Tala om i kommentaren hur många lotter du vill ha!

Utlottning hos Fialand Utlottning hos Fialand

(Om vinnaren bor inom Norden betalar jag portot men vinnare utanför Norden måste själva stå för porto.)

Lycka till!!!

Det händer ibland att mitt spamfilter blockerar tävlingskommentarer och om så är fallet kommer din kommentar dyka upp lite senare efter jag godkänt den. I normala fall svarar jag på ALLA kommentarer i bloggen men när det gäller det här inlägget svarar jag bara på direkta frågor (svaret kommer stå här i min blogg så du måste komma tillbaka för att läsa det).

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Övrigt, Prat, Pyssel och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Dags för en utlottning igen!

 1. LadyNight skriver:

  Tjolahopp. Jag vill ju såklart vara med! Har länkat med bild från högra sidospalten, under ”Tävlingar”. 2 lotter :)

 2. Caroline L skriver:

  Jag tar en lott! Ha det fint! :)

 3. Sanna skriver:

  En lott till mig också tack! <3

  SV: Tack gumman! Det värmer bara att veta att det finns medmänniskor som bryr sig.. <3

  Kraaaam
  Sanna

 4. Annefia skriver:

  Bell-Eve! Din kommentar är flyttad för den kändes lite för privat för att svara på i bloggen men jag hoppas du fått mitt mail! :o) (Om inte hojta till igen)

 5. Lovisa skriver:

  Åh! Jag är självklart med och tar en lott! :)

  Svar: vad roligt att du också gillar Äkta Människor! Ja det är svårt att stå emot grupptrycket ibland men för den här gången var det nödvändigt, tycker ju att serien var vääldans nödvändig. Om den inte skulle vara futuristisk så är den ett bra nytt perspektiv på vårat samhälle idag med alla maskiner o h halvfabrikat. Men då är vi två!

  • Annefia skriver:

   Jag gillar också att den får en att fundera över sina egna värderingar, hur man själv skulle ha tyckt, tänk, agerat i dom olika frågor som serien belyser.

 6. Pingback: Du har väl inte missat min utlottning? | Fialand – Pyssel & Prat

 7. Camilla Sandmark skriver:

  Hej!
  Jag är gärna med och tävlar! Skulle vara jätteskoj att lära sig göra egna smycken!
  Hälsningar Camilla

 8. Alexandra Eriksson skriver:

  HejHej! Jag vill väldigt gärna vara med i din utlottnig!

  Ha det bra!
  Alexandra
  stjarna_93@hotmail.com

 9. Ulla Hägglund skriver:

  jag vill gärna vara med i tävlingén jag tar en lott
  vilken fin blogg du har
  kram Ulla

 10. Alexandra skriver:

  Hejsan! Jag vill gärna vara med i din fina utlottning!

  Ha det bra!
  Alexandra
  alexandra.erik@hotmail.com

 11. Pingback: Nu börjar det dra ihop sig! | Fialand – Pyssel & Prat