Min ALLRA nyaste traslöpare!

Just nu produceras det traslöpare på löpande band hemma hos min mamma (Ha, Ha! Så vitsig man kan vara då men det var inte meningen). Den här är också till mig och jag bara älskar den!

Nyaste traslöparen

Den här löparen har jag tänkt lägga på akvariet (ni vet det där som numera har inbyggd belysning igen).

SÅ fin!

Förresten, jag måste fråga, vad tycker ni om mängden dock- och dockklädesrelaterade inlägg den senaste tiden? För mycket? För lite? Alldeles lagom? Jag har massvis med kläder kvar att visa till flera olika av mina dockor men jag drar mig lite för att visa allihop ”på en gång” (ja, utspritt över flera dagar och uppblandat med massor av andra inlägg med förstås) för jag är rädd för att ni ska tröttna. Jag sitter här och håller på en massa bilder på fina handsydda dockkläder och försöker avgöra i vilken takt det är lagom att visa dom så lite goda råd och åsikter skulle vara till stor hjälp här. (Om du inte gillar att titta på dockkläder ALLS säger jag bara: Synd för dig! För jag KOMMER att visa dom. Muahahahaha!)

Förövrigt oroar jag mig också för att det blivit för många traslöparinlägg på en gång också. Ibland är man bara sån! LOL

Det här inlägget postades i Andras pyssel, Inredningspyssel, Om bloggen, Prat, Pyssel och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Min ALLRA nyaste traslöpare!

 1. LadyNight skriver:

  Oj, här går det undan minsann! Vad duktig din mamma är :)

  Dockkläder: för lite! Jag vill se MER. Men det är nog en lagom takt de dyker upp nu ändå, för bloggläsarna som inte är så inbitna. Gast åt andra sidan, de kanske BLIR inbitna LOL

  • Annefia skriver:

   Hon är supersnabb när hon är på det humöret (och så älskar hon ju att väva). Den här duken fick jag inte se några tjuvtittar på.

   Jag är kanske inte så försvånad att just du röstar på ”mer”. LOL Och visst vore det ju roligt att kunna hjärntvä inspirera fler till att bli intresserade.

 2. Hej! Vilken härlig blogg du har! Du verkar vara så där superpysslig med allt möjligt. Jag har kollat runt lite och din blogg utstrålar sån livsglädje över pysslandet. Såg att du har katt också. De härligaste varelser man kan dela livet med. (Min sambo och jag har två mysiga kattkillar.) Det var roligt att hitta hit:)
  Kram, Outi

  PS. Kul att du vill vara med på mitt 1-årsfirande med bloggcandy!

  • Annefia skriver:

   Välkommen hit och tack för den supersnälla kommentaren! Jag kan bara hålla med om katterna, dom är det härligaste som finns (Måns ligger just nu mellan tangentbordet och bildskärmen och Smulan ligger i närheten och håller koll på oss)

   Du har så mycket fina grejer i din utlottning att jag nog måste ägna mig åt intensivt tumhållande den närmste tiden.

 3. Nina skriver:

  Vilken jättefin! Härligt att ha en så begåvad mamma=)

 4. Jag skriver:

  Tack för alla snälla kommentarer om mina traslöpare!

  De är inga storverk i sig, men det stora är att jag äntligen, efter ca 30 år, förverkligar min dröm, att kunna väva.
  Jag har gått på vävkurs, så nu kan jag varpa och sätta upp en väv på egen hand.
  Det är så inspirerande att ”måla” med trasor som en gång varit nåt helt annat och det känns tillfredsställande att återanvända kasserade saker.

  Mitt råd: Sätt i gång och förverkliga era drömmar! Vänta inte i 30 år!

 5. Frk pyssel skriver:

  Åh så fin! Min mamma väver också. Hon har gjort en alldeles underbart gosig pläd till mig :-)
  Du, det där tålamodet du besitter, går det att dela med sig lite?? :-D

  • Annefia skriver:

   Så mysigt det låter med en mamma-vävd pläd. Jag ser fram emot när mamma nån gång sätter upp en plädväv hemma nån gång (hittills har hon bara vävt en pläd på kursen hon gått)

   Visst hade det varit praktiskt att kunna dela med sig av lite tålamod ibland till dom som behöver mer?