Trångt om saligheten

Alltså, det går inte att komma ifrån, ibland är det faktiskt lite svårt att komma åt att blogga, i fall ni undrar varför jag varit tyst några dagar menar jag… ;o) Det är förövrigt alltid Smulan som tvättar Måns, hon är ju fostermamman och han är (den något överdimensionerade) kattungen.

Måns och Smulan framför datorn

Kattvätt pågår!

Måns

Smulan

Det här inlägget postades i Katterna, Prat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Trångt om saligheten

 1. Lovisa skriver:

  Så gulliga de är!

 2. Sandra skriver:

  Vilka sötingar!!
  Och vad roligt att du vill vara med i min tävling

  Lycka till :)

 3. Hedvig skriver:

  Men så fina bilder! <3

 4. LadyNight skriver:

  Så söta! Ser speciellt gulligt ut med Måns som den ”lilla” kattungen. Uppfostrar hon honom ordentligt förövrigt eller är det bara renlighet som gäller? ^^

  • Annefia skriver:

   Smulan blev så lycklig över att få en kattunge när Måns kom att hon tyvärr blev en riktig curlingmorsa. Hon tog hand om Måns som om han varit hennes riktiga unge (han snuttade t.o.m på hennes mage) men tyvärr missade hon den där biten med att uppfostra honom. Han fick brottas och vara hur våldsam han ville när han var liten och hon bara spann lyckligt och tvättade sin bäbis under tiden. Men tyvärr straffar det sig nu när Måns är större och starkare än Smulan och fortfarande tycker om att använda henne som trampolin. (Tack och lov hoppar Måns aldrig upp på skåp och sånt så Smulan har fortfarande sina favoritställen där hon kan dra sig undan i fred.)

 5. Pingback: Trubbel i paradiset! | Fialand – Pyssel & Prat