Pinterest?

Nån av er som har Pinterest? Jag har börjat bli lite nyfiken och funderar på att skaffa mig ett Pinterestkonto själv och då måste man ju få en inbjudan dit (= måste känna snälla Pinterestande människor). Dessutom har jag blivit lite förvirrad av deras FAQ-sida, måste man eller måste man INTE ha Twitter och/eller Facebook för att kunna bli medlem på Pinterest (nått jag varken har eller tänker skaffa)? HJÄLP!!!!

Jag menar kan ni se MIG på Twitter???? Ett ställe som handlar om att skriva så LITE text som möjligt???!!! inte min grej!


Nu även med länk för er som inte vet vad jag pratar om.

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Pinterest?

 1. Elle skriver:

  Har inte en aning vad du pratar om. Det är väl svar nog? Nej, jag har det INTE.
  Ha en skön vecka!
  Kram Elle

  • Annefia skriver:

   Jo, det är svar nog. LOL Jag har varit snäll och lagt till en länk nu (eller två). Pinterest är ett ställe där man smidigt kan samla alla sina inspirationsbilder och sen surfa rut och inspireras av andras inspirationsbilder.

   *kram*

 2. Sanna skriver:

  Inte en aning om sånt ”där” jag..använder knappt min facebook..blogg är vad som gäller för mig.. ;) hihi..

  SV: Tusen tack för dina tips! Skall studera närmare och fundera mer..har beställt lite fröer idag dock som jag väntar med spänning på.. =)

  Hoppas du får en toppenfin vecka gumman! <3
  Kraaaaam
  Sanna

  • Annefia skriver:

   Facebook använder jag ju inte alls men Pinterest känns mycket mer spännande (Fast naturligtvis inte i stället för bloggen)

   Spännande med fröerna! Nu för tiden fuskar jag och köper en del färdigt (t.ex tomaterna) i stället för att så, jag har helt enkelt inte ork och kattsäkert utrymme till så mycket frösådd som jag höll på med förr i tiden. Men NÅNTING kan det ju bli för det och dom kära rosenbönorna sår jag ju från egna fröer.

   Det samma! Kram!