Oplanerad bloggpaus

Jag har inte så där värst mycket ork just nu! I tisdags överansträngde jag mig en smula (helt frivilligt och väldigt trevligt) och i går överansträngde jag mig alldeles på tok för mycket (och helt ofrivilligt den här gången dessutom och inte alls lika trevligt) så jag återkommer med lite mera bloggande när jag hunnit återhämta mig igen.

Dekorativa blompinnar

Under tiden får ni trösta er med en bild på vackra vårblommor och ett gäng dekorativa blompinnar jag gjorde av najtråd och pärlor för några år sen. Längtar efter vårblommor på balkongen! (och efter mera ork och mindre värk)

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Balkongen, Inredningspyssel, Övrigt, Prat, Pyssel och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Oplanerad bloggpaus

 1. Henrietta skriver:

  Hoppas du snart är på benen igen!
  Kram Henrietta

 2. Hedvig skriver:

  Känner igen det där med att inte ha så mycket ork… :/

 3. Elle skriver:

  Ta en paus om det är nödvändigt, att överanstränga sig är inte bra – men lätt gjort.
  Krya på dig och ha en fin helg!
  Kram Elle

 4. Nettan skriver:

  Skickar ett gäng energikramar genom luften o hoppas de gör stor och omedelbar nytta ♥
  Krya på dig!