I’m baaaaack!

Nu är jag tillbaka igen från min vila/ofrivilliga bloggpaus, den hade faktiskt blivit något kortare om inte Comhem också känt sig i en smula överansträngda och i behov av ”vila”. Om det tycker jag så här, om man råkar vara människa och dessutom sjukpensionär då är det helt okej att ta en vilopaus då och då men om man råkar vara ett företag som förser folk (och i synnerhet mig) med internet och telefon då borde man faktiskt skippa det här med långa vilopauser (och i synnerhet utan att ens lägga ut information om det hela på hemsidan).

Under pausen har jag (läs: mamma, pga mitt behov av vila) varit till veterinären för att kastrera Måns (han börjar bli stor nu den lille). Dessutom har jag ”tråkpysslat” lite, dvs ägnat mig åt sånt där pyssel man tar till när man inte har nått annat på gång, och just nu dessutom i syfte att försöka kicka igång min pyssellust lite igen. Det senare har väl funkat sisådär kan vi väl säga, det HADE förmodligen funkat bättre om det varit roligare.

Mormorsrutor

Jag har helt enkelt virkat några ”nya” mormorsrutor till mitt evighetsprojekt och det tråkigaste med det är inte just att det är mormorsrutor, även om nu sånna är rätt enformiga att virka och jag fortfarande inte återhämtat mig mentalt efter den stora filten jag virkade til min svägerska. Nej, det som är tråkigt är att jag tidigare upptäckt att hälften av alla rutor jag virkat är alldeles för stora och behöver virkas om (jag virkar ganska fast i vanliga fall men jag misstänker att jag virkat just dom här rutorna när jag haft värk i händerna).

Att virka mormorsrutor kan vara ganska enformigt men att först repa upp mormorsrutor och sen virka om samma rutor igen, DET, det är tråkigt och en smula frustrerande dessutom. Men huvudsaken är kanske att jag börjat pyssla igen?

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Katterna, Prat, Pyssel, Virkat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till I’m baaaaack!

  1. Sandra skriver:

    Hej skicka din adress till Pysselmajorna@gmail.com så kommer det en överraskning på posten :)

  2. Pingback: Reclaim the pysselinspiration! | Fialand – Pyssel & Prat