Blåsippan ute i… Värmland står

I dag vaknade jag av ett SMS (MMS?) från lillebror i Värmland. Allt det innehöll var en bild av EN BLÅSIPPA! REDAN! HÄRLIGT!!!

Eftersom jag tyvärr inte hittar kabeln för att föra över bilder mellan mobilen och datorn får ni tro på mitt ord och föreställa er blåsippan själva. Den såg ut så där som blåsippor brukar göra, fast ganska så ensam.

Blåsippor! Redan!!! VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!!!!!

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Blåsippan ute i… Värmland står

 1. Lovisa skriver:

  Åh! Jag ser den! ;) Inget finns häromkring dock men det kommer nog snart hoppas jag. :)

 2. Nettan skriver:

  Här finns minsann inga! Inte ens tussilago har vi! Nu är jag lite avundsjuk faktiskt. Fast sop-bilen kommer imorgon sägs det, och tar bort gruset från gatan, och det är väl ett vårtecken det också så gott som något annat. Dock inte lika vackert… =)

  • Annefia skriver:

   Jo, gatusopning är helt klart ett vårtecken det med. Jag har inte heller sett tussilago men mamma har sett dom så dom har i alla fall kommit här.

 3. Pingback: Ostara – Vårdagjämningen 2012 | Fialand – Pyssel & Prat