Grattis mig!

I morse vaknade jag av att brevbäraren med (inte särskilt) milt våld försökte pressa ner allt för stora saker i mitt alldeles för lilla brevinkast (alltså, var posten mindre på 50- och 60-talet?). Det visade sig vara en hel del spännande saker!

Halsband och armband jag vunnit

Först och främst var det ett helt ljuvligt, turkost smyckeset med halsband och armband som jag vunnit i andra pris från Tips & Trix. Älskar!

Kataloger från Stoff & Stil

Sen var det katalogerna från Stoff & Still. Spännande! (Och PÅ TOK för stora för min brevlåda)

 Måns tycker minsann att en modemkabel är spännande!

Och slutligen var det en ny modemkabel från Com & Hem Comhem. Kabeln kanske inte är lika spännande som dom andra sakerna (om man inte är katt) men eftersom jag och killen på Comhems felanmälan misstänkte att strulet jag haft den senaste tiden kunde bero på min modemkabel så skickade han mig en ny gratis. Sånt tackar man för!

Dessutom upptäckte jag att jag blivit vald till Dagens Blogg hos Vardaxlyxa i dag. Kul! Välkommen hit om du kommer från Vardagslyxa! Hoppas du ska trivas här! Jag är förmodligen inte riktigt klok men jag är snäll och söt ändå… eller i alla fall snäll… åtminstone i bloggen. :o)

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Andras pyssel, Prat, Pyssel och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Grattis mig!

 1. Elle skriver:

  Värst vad brevbäraren är snäll hos dig. Min kommer bara med räkningar och påminnelser.
  Däremot är min brevlåda rätt stor….

  • Annefia skriver:

   Min brevbärare brukar bara komma med reklam och räkningar i vanliga fall också och det är knappast nån höjdare men det gör ju att man bli EXTRA glad sånna här dagar.

 2. Nettan skriver:

  Grattis dig =)
  Vilken bra post-dag!

 3. Ekenäsliv skriver:

  Hej hopp!!
  Hittade hit via Vardaxlyx precis osm du skriver.
  Så mysigt det var här =) Pyssel – I like!!!
  Kram Anna

 4. Carin skriver:

  Vilken mysig blogg du har! Blev helt såld på det inlägget med dockan och klänningen. Klänningen var ju så romantisk och lite lantlig och helt i min smak. Säg till om du vill ta emot beställningar. :)

  • Annefia skriver:

   Välkommen hit och tack! Tyvärr är jag sjukpensionär så har jag inte ork nog att ta emot beställningar pga min bristande hälsa. Jag vill inte ta på mig saker som jag sen inte klara av att fullfölja för att jag blir dålig. Dessutom handsyr jag ju mina dockklänningar så dom tar tid och innebär mycket jobb = skulle blir väldigt dyrt.

   Men det finns fler klänningar och annat för dig att inspireras av om du kollar på kategorin Dockor & Dockkläder

 5. sandra skriver:

  Vad roligt att du gillar det :) Jag kände att det var dina färger när jag såg dessa underbara pärlor i bland allt mitt pyssel.
  Alltid spännande när man hör att brevbäraren får kämpa lite ;)

 6. Fiff skriver:

  Det var mycket roligt på samma dag!
  Och vilka härliga smycken du har vunnit :-)