Äntligen!!! (och inte)

I fredags började Smulan äntligen slappna av lite mer och nu vågar hon röra sig runt i lägenheten som en normal katt igen. 2½ vecka tog det för henne att återhämta sig från Måns veterinärbesök. Nästa gång (och jag hoppas det dröjer länge tills dess) kommer jag hålla dom åtskilda tills Måns börjar lukta hemma igen. Det är fortfarande LITE mer spänt än innan och lite mera morrigt men samtidigt tvättade Smulan ansikte en stund i dag och jag tror att både Måns och matte blev lika lyckliga över det. =^..^=

Inte särskilt äntligen ALLS, faktiskt = Ute vräker det ner massor av stooora snöflingor! VILL INTE!!! Jag vill ha tillbaka min vår!

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Katterna, Prat och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Äntligen!!! (och inte)

  1. LadyNight skriver:

    Vad skönt att det börjar lugna sig med Smulan :)

    Och igår kväll (natt) hittade jag snötäckta gräsmattor utanför. Visserligen är nästan allt borta idag, men kylan dröjer sig elakt kvar. Hua. Våren, vart tog du vägen?!

    • Annefia skriver:

      Det är helt fantastiskt! Ja, Smulan alltså, inte snön. Här har den smält bort helt men jag håller med, så värst mycket vårvärme är det då inte längre. (Jag tror våren har flyttat till Oslo, enligt rapport från en säker källa bosatt där)