The Pysselinspiration seems to be tillbaka!

Hurra! Det känns som om jag fått tillbaka min kreativitet och pysselglädje igen nu. Det här med att virka blommor var tydligen en bra idé!

Virkade julrosor

Den här gången har jag virkat några julrosor och lite flera tusenskönor. Jag har fortfarande inte bestämt riktigt vad jag ska göra med alla blommor men danska väninnan föreslog att jag skulle skicka dom till Danmark så det ska jag göra med några stycken. Jag måste nämligen hålla mig väl med danska väninnan just nu eftersom hon lovat att skicka mig ett par väldigt små underbyxor.

OBS! OBS! Det är dockunderbyxor till Alba-Stina, därav småleken (och även det faktum att jag överhuvudtaget kommer på tanken att nämna dom i bloggen. LOL).

Mera virkade tusenskönor

Jag har eventuellt, möjligtvis, troligtvis fått hem mina nya traslöpare nu men det får ni se mera bilder av senare för jag tänkte vänta tills lite närmare Påsk med att lägga på dom för att minska mängden katthår som hinner täcka dom innan Påsk. (Se bildbevis ovan på duk som egentligen fortfarande är hoprullad, inte alls så mycket katthår på den… ÄN)

Det här inlägget postades i Andras pyssel, Pyssel, Virkat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till The Pysselinspiration seems to be tillbaka!

 1. Hedvig skriver:

  Hurra för återfunnen pysselinspiration! :)
  De översta blommorna gillade jag skarpt.

  • Annefia skriver:

   Jag gillar dom också och dom var verkligen roliga att virka dessutom!

   Jag känner sig så mycket mera som mig själv när jag är kreativ och pysslig igen. Det är ju det som är JAG. Men samtidigt vet jag ju att det hör till sjukdomen att ha en svacka på vinterhalvåret,

 2. Lovisa skriver:

  Vad roligt! :) Blommor är alltid roligt att virka.
  Själv går det väldigt trögt på virkfronten som du kanske märkt… Jag har fått nys om en eventuell beställning dock, på en ny familj Barbapappa. Man kan säga att jag vilar upp virkhänderna tills en sådan stor sak ska göras, och så får jag inga skuldkänslor för att jag inte virkat något… ;)

  • Annefia skriver:

   Att vila sig i form tycker jag låter som en bra lösning, i synnerhet om det gör att du slipper skuldkänslor. Man ska ju inte ha dåligt samvete över att man pysselpausar fast man kan ju sakna sin inpiration när den är borta.