Trångt om saligheten!

När jag inte ägnar mig åt att återfå min pyssellust håller jag på och går igenom (och röjer ur/organiserar om) mina hyllor. Ni vet så där som man måste göra nån gång ibland, när man river ur allt (företrädesvis ett hyllplan om dagen för att orka med) slänger minst hälften och sen försöker stoppa tillbaka resten på ett mycket bättre, mera välorganiserat sätt.

Men även om man har mycket mindre saker så är det fortfarande svårt att få plats med dom igen. Jag kan inte förstå varför????

Proppfullt hyllplan

Det gick tillslut! Jag behövde bara vika ihop katten på mitten så funkade det.

Hopvikt katt

Det vita tyget på översta bilden är ett undanvikt draperi som i normala fall döljer hyllan, ett himlans bra inredningstips om ens vardagsrum till sisådär 60% också är ett arbetsrum men man ändå vill att det ska se ut som ett vardagsrum.

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Inredningspyssel, Katterna, Prat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Trångt om saligheten!

 1. Jag skriver:

  Det ser onekligen mer bekvämt ut att slippa bli hopvikt.
  Men det är charmiga bilder.

  • Annefia skriver:

   Jo, det var säkert mera bekvämt att kunna sträcka ut sig. Men i ärlighetens namn så var det Måns själv som vek ihop sig och stoppade in sig i det enda lediga utrymmet som fanns kvar så han trivdes nog rätt bra ändå.

 2. LadyNight skriver:

  Åh. Hopvikt katt <3 Vill man så kan man, eller hur Måns? LOL