Om det här med bildtexter…

Jag tänkte höra om de är nån som läser mina bildtexter? Dvs dom där små textrutorna som poppar upp om man håller musen över en bild. Ibland är dom ju lite blaha blaha och tråkiga men andra gånger kan dom vara småroande eller informativa och ibland är dom kanske båda delarna.

Och bara för den sakens skulle så är det många av inläggen på första sidan som har bildtexter som är rätt tråkigt informativa Japp! Så kan det bli ibland, Jag kanske skulle informerat om texterna under en period när jag varit mera rolig i stället?

Det här inlägget postades i Om bloggen, Prat. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Om det här med bildtexter…

  1. LadyNight skriver:

    Brukar scrolla vid sidan om all text och bilder, så jag missar nog oftast dina bildtexter. Blir kanske så när man inte skriver bildtexter själv, då kommer man inte ihåg att titta efter sånt.

    Men ska tänka på det tills nästa besök här ^^

    • Annefia skriver:

      Det var därför jag passade på att tipsa om det för jag tror inte det är så många som skriver sånna texter. Det är ju sällan nått viktigt (dom gånger det ÄR viktigt brukar jag nämna det i blogg inlägget) men eftersom det är som en extra bonus till blogginlägget så är det ju bra om ni i alla fall vet om att det finns, även om ni sen missar/gömmer det dom flesta gångerna.