Svårfotat tyg!

I går fick jag ett paket tyger att använda till dockkläder i present från danska väninnan. Naturligtvis skulle dom fotas för att visas upp i bloggen men det var lättare sagt än gjort.

Mina nya tyger! Ja, men dom ÄR där nånstans under katten!

Jag la upp dom lite prydligt på soffbordet men medan jag vände ryggen till för att plocka fram kameran ur fodralet fick jag sällskap, ett mycket gulligt men också mycket envist och linslusigt sällskap.

Tyger, nu nästan helt utan katt

Tillslut lyckades jag få honom att flytta sig nog mycket för att jag skulle kunna fota tygerna. Är dom inte jättesöta? Mönstret på det mintgröna tyget är små nallar eller kanske möss.

Trosnos!

Men ja, fotograferingsproblemen var inte över där. Paketet innehöll dessutom världens minsta (dock-)underbyxor också och det var knappast lättare att fota dom i fred.

Prickig Tumme och Pyttig Trosa

Men tillslut gick även det. Jag vågade dock inte lägga dom i från mig ens för en kort stund för precis utanför bilden ligger Måns och lurpassar på sitt byte och han är SNABB (och en smula vindögd).

Så besvikna folk ska bli som googlar sig hit i jakt på bilder på pyttesmå underbyxor. Det var säkert inte det här dom tänkt sig! LOL

Det här inlägget postades i Dockor & dockkläder, Katterna, Prat, Pyssel, Sytt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Svårfotat tyg!

 1. LadyNight skriver:

  Så fina tyger! Speciellt den vita med blå blommor :) Tycker det brukar vara svårt att hitta bra tyger med lagom små mönster/figurer på. I alla fall i tygaffärerna här i Regnstaden.

  Och trosan var ju yttepyttesöt! Vem av flickorna är den till?

  • Annefia skriver:

   I tygaffärerna häromkring finns det mest gardintyger (och sällan den sortens tyger som jag skulle vilja ha till gardiner). Dom här tygerna är köpta på Etsy. Om du vil kan jag be om länk till shoppen.

   Dom pyttesmå trosorna ska naturligtvis pyttelilla Pytte ha. (Dom är från Spampy)

 2. Lene skriver:

  Ehhh . . . de er altså købt på Etsy. Det er stof beregnet til patchwork. Det er meget fint og perfekt til dukketøj.
  Slemme Måns! Ikke spise de nye underbukser!

 3. Hedvig skriver:

  Ha ha! Fast det blir rätt bra bilder ändå, även om inte tyget syns så mycket! ;)

 4. Sanna skriver:

  Åhh vilka söta tyger, skall bli spännande att se vad du skapar av dom..och trosorna var ju bara för bedårande.. =)

  Kraaaam
  Sanna

 5. Erika skriver:

  Vad kul att se någon fler som inte är under 20 som också gillar bjd:s. Trodde jag var en av få :) Köpte min första innan jul och jag har blivit extra kreativ sedan dess och syr kläder, virkar och gör peruker. Det finns så mycket skoj man kan göra med dem :)

 6. Pingback: Året som gått – 2012 | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack