Lite tröst under tiden…

Jag vet, jag vet, jag ÄR väldigt obloggig nu ett tag. Det är en kombination av bristande inspiration, bristande tid, bristande lust och (i synnerhet i början av månaden) bristande hälsa men för att kompensera för mina brister tänkte jag tipsa er om en tecknad serie ni bara måste läsa.

Worsted for wear

Nu vet jag ju inte om i är som jag och gillar att läsa webcomics men jag det här är en serie om STICKNING (och en del om virkning också mot slutet) så ja, det kan man ju bara inte missa. Den har bara funnits i några månader så jag rekommenderar att läsa den från början.

Så, är jag förlåten nu?

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Andras pyssel, Prat, Pyssel. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lite tröst under tiden…

  1. LadyNight skriver:

    Förlåten? Oja, hundra gånger om! (inte för att jag tycker du behöver blir förlåten egentligen) Himla rolig serie! Och jag hittade till ytterligare en serie tack vare din länk, som jag fortfarande är igång och läser :D