Mera månbilder!

Några varv med maskeringstejp runt teleskopbenen på stativet gjorde att dom inte åkte in lika lätt igen så det blev några kamerautflykter till på balkongen den senaste natten också. Men kallt som attan var det och jag har insett att en fjärrkontroll till kameran hade nog varit en rätt bra grej att ha, varje gång man trycker på avtryckaren rubbar man ju kameran.

För övrigt var månen inte alls lika gigantisk och lysande gul som natten innan men nog så vacker ändå.

Månen vandrar sin tysta ban

The last that ever she saw him, carried away by a moonlight shadow

I'm being followed by a moonshadow, moonshadow

Jag kan sitta på min måne och göra vad jag vill...

...och den tredje är månen den gula

Alla som känner igen bildtexterna räcker upp en hand

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Mera månbilder!

 1. Nettan skriver:

  Fiiiin… den var rätt tjusig hemma hos mig oxå … =)

 2. Elle skriver:

  Min man ropade igår att jag snabbt skulle komma ut på balkongen och kolla. Månen var enorm och väldigt speciell. ”Det kan inte vara normalt” menade han och trodde säkert att världen (eller månen) skulle gå under.
  Tänkte inte på att jag skulle kunna ta en bild. Men jag hade – tills imorse – inget stativ.
  Ha en skön kväll!

  • Annefia skriver:

   Stackarn! Ovanligt ja, men inte extremt och absolut ofarligt. Grattis till det nya stativet! Hoppas det är stadigare på benen än mitt. LOL

 3. Pingback: Året som gått – 2012 | Fialand – Pyssel & Prat