Mammas lapptäcke

Eftersom jag pysslat så illans lite nu i sommar (läs: inte alls) så tänkte jag ni kunde få roa er med att kolla på ett babylapptäcke i brunt och gammelrosa som min mamma sytt.

Babylapptäcke

Egentligen hade jag också tänkt sy ett lapptäcke till min säng i sommar, ett sånt där med bara enkla rutor i vitt och rosa. Men jag undrar just hur det kommer gå nu när pyssellusten verkar ha tagit sommarlov? Tur att jag inte behöver måla möbler den här sommaren i alla fall.

Babylapptäcke

Det här inlägget postades i Andras pyssel, Pyssel, Sytt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mammas lapptäcke

  1. LadyNight skriver:

    Helt galet snyggt lapptäcke! >.<

    • Annefia skriver:

      Jag ska visa den här kommentaren för mamma. Hon är duktig på det här med lapptäcken. Jag älskar det jag har som överdrag i soffan.