Att vara turist på hemmaplan

Eftersom jag har ont om både ork och pengar och inte alltid kan åka i väg på fantastiska drömsemestrar så är det rätt praktiskt att jag numera bor utan för en ort som turister brukar besöka alldeles frivillig nu under sommaren. Då kan man ta en tur ner till gästhamnen och kolla lite i hantverksbodarna och köpa sig en glass och sen kan man sitta där på en bänk omgiven av solsken, havet, tjärdoft, båtar och alldeles riktiga turister från världens alla hörn. Sen kan man låtsas att man är på semester och en alldeles riktigt turist själv också, även om ens eget hörn av världen bara ligger nån mil därifrån. Mycket praktiskt och mycket trevligt!

Sommar!

Bara som ett litet tips: Jag kan VERKLIGEN rekommendera Lejonet & Björnens kulglass och allra mest kan jag rekommendera deras saffran & och honungssmak, som frusen saffranspankaka ungefär. MUMS! Och nej, det här är inte ett av dom där sponsrade inläggen som vissa bloggare postar – TYVÄRR. Livet vore rätt underbart om Lejonet & Björnen ville sponsra mig med en årsförbrukning av glass. LOL

Bilden är från en tidigare utflykt, jag packade lätt den här semestern och hade inte med mig kameran.

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Att vara turist på hemmaplan

  1. Pingback: Året som gått – 2012 | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack