Årets första jordgubbe!

Så röd och fin och läcker! Däremot sitter den fortfarande lite hårt fast på stjälken så den vill nog mogna nån dag till först innan det blir dags att äta den.

Årets första jordgubbe

Det verkar som om det blir ovanligt god skörd på min kära Sonata-planta i år (det här är inte alla gubbarna). Kul! I synnerhet som dom här jordgubbarna dessutom ÄR ovanligt goda.

Det här inlägget postades i Balkongen, Prat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Årets första jordgubbe!

 1. Sanna skriver:

  Mmm ser riktigt mumsig ut! <3 Här är dom fortfarande gröna, men snart så.. ;) hihi..

  Kraaaaam
  Sanna

  • Annefia skriver:

   Dom står ju på fönsterbrädan på en balkong i sydvästläge så dom har ju haft det riktigt varmt och gott mina jordgubbar, även en sån här sommar när det varit lite mindre sol än vanligt. Microklimatet är väldigt gott för sol och värmekrävande växter (medan jag själv och skuggälskade växter tycker att det blir olidligt).

 2. Ekenäsliv skriver:

  Jordgubbar – galet gott och såååå nyttigt, hur bra är inte det;))
  Kram Anna

 3. LadyNight skriver:

  Namnam. Vad mumsigt det måste vara att ha tillgång till jordgubbar sådär. Här blir det inga egna, jag fick nöja mig med köpta jordgubbar i förrgår, min balkong är helt öde. Men nästa år, då kommer det hända saker minsann…fast på en annan balkong ^^

  • Annefia skriver:

   Är det flytt på gång möjligtvis?

   Min balkong är ju ”tommare än vanligt” i år med men det betyder inte direkt att den är tom. LOL Det där ”än vanligt” är en viktig del att fokusera på.