Modeeeeeeem!!! Interneeeeeet!!! BREDband!

Mitt modem har ägnat den här sommaren åt att långsamt döden dö. Först dog telefonbiten (Jag har Comhem= både telefon och internet via samma modem) och sen förvandlades mitt fina 25 Mbit/s bredband till ett supersmalt <0,03 Mbit/s smalband. Inte kul alls kan jag tala om! I dagsläget är det gamla modemet så där 95% dött eller så, mailen gick igenom men inte mycket mer.

Teknikerna på Comhem kundtjänst har dock varit VÄLDIGT hjälpsamma och trevliga att ha att göra med (i synnerhet den killen som la ner nästan 1 timme på att testa och felsöka och ha sig samtidigt som han var tvungen att stå ut med att prata med mig) och i dag har jag äntligen fått mitt nya modem. HURRA!!! Internet!!! Bredband! Surfa! Läsa bloggar! Kanske t.o.m. SKRIVA blogginlägg! (kanske, sa jag, vi ska väl inte vara överdrivet optimistiska på den fronten. LOL)

Använda telefonen kan jag däremot fortfarande inte göra. Möjligtvis är det inte bara modemet som har ägnat sig åt att döden dö i sommar, möjligtvis har telefonen också gjort det (lite onödigt av den kan man tycka eftersom den bara är ett år gammal) eller möjligtvis får jag ta mig ytterligare ett snack med teknikerna på Comhem i fall det är nåt av deras grejer som också döden dött. Vi får se hur det blir, huvudsaken är i alla fall att jag har tillgång till internet igen. I’m baaaack!

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Modeeeeeeem!!! Interneeeeeet!!! BREDband!

  1. Pingback: Året som gått – 2012 | Fialand – Pyssel & Prat