Nya köksgardiner!

För lite drygt två veckor sen sydde jag nya köksgardiner av ett tyg som jag haft liggande i minst en halv evighet (och som jag i sin tur fått från nån som haft det liggande i en halv evighet och som fått det från… osv) Jag har aldrig riktigt hittat rätt användningsområde för tyget tidigare men nu upptäckte jag att det passade perfekt i hop med min rosenmönstrade vaxduk. En annan fördel är dessutom att det är ogenomskinligt.

Nya köksgardiner!

Alla som kan lista ut varför jag bytt ut mina genomskinliga, rosa spetsgardiner mot en ogenomskinlig variant räcker upp en hand nu! Alla som inte kan räkna ut det kanske kan få en ledtråd om ni kollar på bilden nedan av Måns som spanar ut genom det öppna (och kattsäkrade) sovrumsfönstret.

Måns betraktar byggställningarna

Japp, nu har turen kommit till att putsa fasaden på mitt hus också (jag slapp vara inplastad när det var som varmast under sommaren. Yay!) Dom senaste två veckorna har dom ägnat sig åt att banka (på metallrör), slamra (med stora, tunga metallrör) och borra (fast fästöglor ca 1dm under min huvudkudde) här utanför men start 07.00 på morgnarna. Hur kul som helst! INTE!!! Men med nya, ogenomskinliga gardiner kan jag i alla fall värna mitt privatliv lite bättre.

Förövrigt måste jag erkänna att jag just nu gjort mig skyldig till att visa upp förskönade, stylade inredningsbilder i det här blogginlägget. Så här fint och undanplockat är det INTE i köket just nu. Det är mera ett fullkomligt (men vackert) kaos. Mer om det en annan gång dock. Och ja, det såg verkligen ut så här när bilderna var nytagna, det är ju inte mitt fel att inte mitt modem tillät mig att blogga just då.

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Inredningspyssel, Katterna, Prat, Pyssel, Sytt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nya köksgardiner!

  1. Hedvig skriver:

    Underbar bild på lilla kissen! :)