I allra sista stund!

I dag är det riktigt soligt och varmt vilket inneburit att jag gått hela dagen och längtat efter att kunna dra ifrån alla gardiner och öppna mitt sovrumsfönster på vädring. Tyvärr jobbade byggjobbarna över så det drog ut på tiden, men så där strax före fem märkte jag att dom började av avveckla verksamheten för dagen. Bara lite sista-minuten-grejer att hinna med först…

Min nya fina utsikt!

Med andra ord, det allra, allra, allra sista dom gjorde innan dom gick hem för dagen var att plasta igen mina fönster! Jag är rätt säker på att dom inte hann sätta plast för ALLAS fönster men mina fönster hann dom naturligtvis med med så där fem minuters marginal. Weeehooo!!! Så mycket för den efterlängtade vädringen! Precis min vanliga tur! LOL

Blomman som syns på bilden är inte alls vissen men den KAN möjligtvis vara en liten smula söndertuggad.

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till I allra sista stund!

  • Annefia skriver:

   Riktigt taskigt! I synnerhet mot Måns som är väldigt förvirrad över att han inte kan spionera på byggjobbare och fåglar längre. Och extra taskigt med tanke på att dom fortfarande, mer än en vecka senare, inte börjat med fasadputsningen än.

 1. Elisabeth skriver:

  Men hur länge ska dom hålla på…. Jag hoppas att lite händer här i min lägenhet oxå men inte så lång tid,,,,,

  • Annefia skriver:

   Vi har blivit förvarnade om att vi kan behöva vara inplastade i 5-6 veckor och byggställningarna beräknas att försvinna v. 40 så än är det låååång tid kvar. :o( Jag är lite småsur för att dom plastat in oss så långt i förväg i onödan också. Det är jobbig för oss hyresgäster och opraktiskt för dom själva eftersom plasten håller på att blåsa bort.