Goda nyheter!

Jag har hittat en köpare till den där presentkortet jag vann, en köpare som dessutom är beredd att betala hela summan. Jag är riiiiiiiiik!!! *studsar runt av glädje* Eller ja, inombords studsar jag, utombords stapplar jag mer, men det är tanken som räknas. Riiiiiiiik!!!

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Goda nyheter!

  1. LadyNight skriver:

    WOHO! Grattis :D

    Tänkte precis tipsa om att lägga ut presentkortet på Tradera eller Blocket, men nu löste det sig ju ändå. Yay!

  2. Sanna skriver:

    Underbart gumman! <3

    SV: Och tack gumman! ;) <3 Jo mjölkört skall funka att använda som te, har inte testat ännu men skall göra det så fort jag får en lugn stund. Har sovit dåligt inatt (pg av värk och att min snarkmaskin = maken sovit i Enköping så det blev väl FÖÖÖR tyst kan jag tro..haha..) och snart skall jag trava iväg till huset och fortsätta riva min gamla lekstuga och dona medans solen skiner och värmer lite. Som vanligt kör jag på tills kroppen skriker av smärta..

    Sköt om dig gumman <3
    Kramar
    Sanna

  3. Sanna skriver:

    SV: Men gud va trist..nästan så man kan börja undra om butiken förvarat mjölken för varmt eller något..har då aldrig varit med om att mjölk blivit dålig innan utgångsdatum.. =(

    • Annefia skriver:

      Jag misstänker att det har nått att göra med gasen dom tillsätter till dom där paketen. Ofta kan dom bli lite uppblåsta efter ett tag, då där som en surströmmingsburk.

  4. Sanna skriver:

    SV: Ja livet är långt ifrån lätt gumman <3 Men det är bara att kämpa vidare..man har ju inget annat val..
    Hoppas du mår bättre snart gumman.. <3
    Styrkekramar
    Sanna