Livstecken!

Jag vet, jag vet. Det har varit lite dåligt med bloggandet den senaste tiden. Det kommer förmodligen bli lite dåligt med bloggandet ett bra tag framöver också. Oroa er inte dock, det betyder inte alls slutet för bloggen. Jag har inte alls tappat LUSTEN att blogga, bara ORKEN (inte för att det är så ”bara” förstås). I själva verket går jag runt här på dagarna och formulerar blogginlägg i huvudet om både tvättmaskiner, brandbilar, byggställningar, nyomklädda stolar och lite allt möjligt (om man med ”går” menar ”stapplar”… med krycka…) det är bara det att orken inte räcker till att få ner dom där tankarna på papper (eller ja, inte just PAPPER men ni vet vad jag menar). Återkommer med lite mer blogginlägg nån dag när jag orkar!

Det här med brandbilarna har inget med tvättmaskinerna att göra, det var inte mitt fel och inte ens i det här huset det brann. Men det HADE kunnat bli ett väldigt bra blogginlägg den dagen.

Det här inlägget postades i Om bloggen, Prat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Livstecken!

 1. Sanna skriver:

  Ja det är inte lätt när orken inte finns..känner igen mig allt för väl.. Hoppas verkligen att du mår bättre snart <3

  SV: Har inte testat att göra te ännu..men funderar på att plocka med mig några blad imorgon när jag är till ateljén och donar lite..nyfiken på smaken.. =)

  Sänder styrkekramar i massor
  Sanna

  • Annefia skriver:

   Jag vet ju att du förstår! *kram*

   Jag skulle föreslå 6-10 färska blad till en mugg vatten (jag brukar riva sönder dom lite för att lättare frigöra oljor) och dom behöver dra en stund men det blir ett ljust te så du får testa smaken snarare än hålla koll på färgen. (Postar nog det här tipset hos dig med så du inte missar det)

   • Sanna skriver:

    Åhh tack! Då skall jag testa det.. =) Hmm vet inte riktigt vad det är för mynta jag fått..men en gissar jag på är pepparmynta.. Hur tror du smaken blir om man blandar dom torkade örterna sen?

    • Annefia skriver:

     Har för mig min planta är peppermynta med. Du menar om man avänder torkade i stället för färska? Det blir också gott men jag minns inte proportionerna (alltså hur många blad men ganska mycket). Peppermyntste som man köper är oftast bara torkade blad. Själv har jag brukat göra te på torkade svartvinbärblad och hallonblad också. Sen kan man ju blanda ihop allt möjligt och testa sig fram, citronmeliss, rosenblad, olika myntor osv.

 2. Nettan skriver:

  Hoppas orken kommer tillbaka snart igen! Kram på dig så länge ♥

 3. Pingback: Året som gått – 2012 | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack