Lite goda nyheter i punktform

 • För två veckor sen fick jag en ny tvättmaskin! :o) Ja, FICK! Hurra! Vi kan väl säga så här, en stor del av oktober månad har jag ägnat åt att tvätta och sova och tvätta och sova och klappa lite på min nya fina tvättmaskin och sova lite mer.
 • Samma vecka tog dom bort den sista plasten för mina fönster! Också väldigt mycket hurra!!! Jag kan se ”ute” igen! Och andas frisk luft! Fast lite mysko käns det att se hösten utanför, sist jag kunde kolla ut genom mina fönster var det fortfarande full sommar ute.
 • Dessutom gick Zmajček (alltså min älskade bil) genom besiktningen utan en enda anmärkning. Mera hurra! Jag kan inte minnas när det hände senaste… Eller jo, det kan jag, det var när jag hjälpte min bror att besiktiga hans bil i början av nittiotalet. I samma veva råkade jag ut för att min egen bil inte ens startade inne i besiktningshallen och bilen jag hade senaste, ni vet den som dog på motorvägen, fick ombesiktning varje år. Alltså, fattar ni? Inte en enda anmärkning!
 • I dag (eller i går beroende på hur man ser det, klockan är ju över midnatt) rev dom sista byggställningarna. Sovrumssidan tog dom i går och vardagsrumssidan i dag. Underbart!!! Ställningarna har suttit här i 12 veckor nu så jag var en liiiiten smula trött på dom.

Vissa delar av det här blogginlägget är sponsrade av min familj. Jag skulle inte klara mig utan er!

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Lite goda nyheter i punktform

 1. Hedvig skriver:

  Härligt att titta in här och möstas av en massa goda nyheter! Mer sånt! :)

 2. Sanna skriver:

  Härligt med lite positivt i livet också, det är man ju inte bortskämd med tyvärr.. <3

  SV: Mmm kanske vore något att testa, duntäcke att sova på alltså..skall se när jag kan ge mig själv råd.

  Hoppas du får en fin helg gumman <3
  Kramar
  Sanna

 3. Sanna Göransson skriver:

  Gud så fin blogg och vilka fina bilder, verkligen! Titta gärna in på min och min bästa väns nya blogg, hade blivit super glad om du gjorde det. Kram! ♥

  • Annefia skriver:

   Eh, jag vet inte jag… tycker mest det här känns som nån sorts spaminlägg för att ragga bloggbesökare och det är ju inte särskilt uppskattat i bloggvärlden. Sen är jag nog inte riktigt rätt målgrupp för er blogg heller.