Ny kategori i bloggen: Nagellack

En sak som jag tänkt införa i bloggen för att riktigt boasta min blogginspiration igen är lite mera bilder på mina nagellack. Ibland har ju naglarna synts på visa bilder tidigare också (se gamla bilder i det här inlägget som exempel, håll musen över för att se vilka lack det är) men nu tänkte jag fota naglarna lite mera med flit. Just nu har jag en riktig svacka vad det gäller kreativitet och övrigt pysslande. Just nu känner jag mig bara kreativt inspirerad när jag håller på med Sims och nailart och eftersom jag misstänkte att ni inte är så där supersugna på att se bilder på hus jag byggt och dekorerat i sims så får det bli nagellacksbilder i stället.

Gröna naglar och tomater

Det är ju inte tänkt att det ska bli en renodlad nagellacksblogg. Trogna bloggläsare vet ju att det här med ”renodlat nånting” helt enkelt inte är min grej. Det kommer alldeles säkert bli en del bilder på katter, snö och julgodis och sånt som vanligt med och jag hoppas, hoppas, hoppas få tillbaka min vanliga pyssellust igen så småningom också även om svackan varit långvarig (minst ett halvår och ja, egentligen hela året).

Prickig nagel och dockögon

Risken finns väl också att det blir ”Nagelblogg med Annefia-tvist” snarare än ”Jag är en sån där superproffsig nagelbloggare som vet precis vad jag pratar om, tar jättesnygga bilder och har råd med massor av dyra nagellack”. Det blir ju inte äkta om jag försöker låter superseriös helt plötsligt när ni är vana vid mitt svamlande. LOL (Eller också kommer jag helt plötsligt låta jätteseriös i just dom inläggen, vad vet jag?)

Turkosa naglar och smycken

Sen är det kanske inte ens så där väääldigt genomtänkt idé att börja nagelblogga i December när bra fotoljus VERKLIGEN är en bristvara och alla försök att komma åt det minsta dagsljus gör att händerna förvandlas till isbitar eftersom man tvingan fota utomhus i bitande kyla (Nytagna bilder på djupfrysta fingrar med tillhörande nagellack kommer dyka upp i senare blogginlägg)

Prickig nagel och docktrosa

Och ja, inte nog med att ljuset är en bristvara. Nu måste jag också lära mig att fota mina naglar så att dom inte ser kortare ut på bild än i verkligheten (sååå lätt gjort) och så att händerna inte ser ut som skrynkliga, överjästa degklumpar (ännu lättare gjort). Det verkar som om det på nått sätt handlar om att spänna visa muskler och slappna av i andra samtidigt som man vrider sin hand i och sina fingrar i närmast omöjliga vinklar. Och så har vi supermacro dilemmat. Supermacrot visar fram det bästa hos nagellacken men får en samtidigt att sträcka sig efter närmaste handkräm eftersom det får huden att se ut lite grand som ytan på Mars. Alltså hur gör dom där människorna som får till så tjusiga bilder??? Jag måste nog ta öva! Inomhus i värmen!!! Och vriiiid! Och strääääck!!! Och böj! Och så slappnar vi aaaaaaav! Nejdå, inte gymping, bara nagellacksfotografering. LOL

Annat att tänka på, det är bättre att använda tomater och smycken som rekvisita än dockögon och docktrosor. LOL

Det här inlägget postades i China Glaze, Depend, Nagellack, Nailart. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Ny kategori i bloggen: Nagellack

 1. Elle skriver:

  Har själv suttit och lekt nagelstudio med lilla dottern. Nu har jag ett fult brunt nagellack och vet inte om jag ska ta bort det till imorgon när jag ska ut bland folk….

 2. Sanna skriver:

  Skoj med en ny kategori, skall bli spännande att se hur det utvecklar sig.. =)

  SV: Jodå det är en blandning mellan lycka och oro, men mest skönt att vara hemma igen tror jag.. <3

  Hoppas att du får en fortsatt fin vecka gumman! <3
  Kraaaaam
  Sanna

  • Annefia skriver:

   Jag hoppas ju jag kan få till lite bra innehåll också. :o)

   Skönt att den positiva känslan överväger alla fall men jag önskar att ni slapp all oron.

   KRAM!