Snöiga naglar!

Inspirerat av ”Det Stora Snöfallet 2012″ tyckte jag att det kunde vara kul att försöka måla lite snöglittriga naglar. Dessutom hade jag tur som kunde fota dom i lördags när vi för en gångs skull hade solsken.

Kubiss no 55 och Depend 047

Basen är Kubiss No 55 och om Kubiss No 55 kan man väl säga att färgen är helt ljuuuuvlig (om man älskar blått nagellack, vilket jag gör) och glansen är fantastisk redan innan topplacket kommer på, typ julgranskula, och det är riktigt hållbart också (för att vara på mina naglar i alla fall). Men formulan!!! Formulan är typ bara NÅGOT tjockare än utspätt vatten! Här kan vi prata om rinnigt nagellack! Det går liksom inte att måla naglarna utan att nagellacket rinner både här och var och kladdar och har sig. Är man oförsiktig ser det nästan ut som om man doppat hela fingret i lack. Trots den tunna formulan täcker det dock på tre lager.

Dom ”snöiga” tipparna är Depend 047 som är ett riktigt trevligt litet silverglitterlack, om än en smula odrygt. Jag brydde mig inte om att svampa utan duttade bara på lacket med penseln. Målar man hela naglarna blir det vackert skirt med ett lager, täcker bra på två men tre ger det ytterligare djup och täckning.

1 lager Seche Base
3 lager Kubiss No 55 (blått)
Depend 047 (silver)
1 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Depend, Kubiss, Nagellack, Nailart och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Snöiga naglar!

 1. LadyNight skriver:

  Tjusigt! Brukar undvika allt som har med glitter att göra, men det var ju riktigt snyggt att ha det på nageltopparna. Speciellt med blått!

  Vi tycks ha blivit med ny bloggkategori båda två…det kanske är smittsamt? nagellacksepidemi LOL

  • Annefia skriver:

   Jo, förmodligen är det smittsamt. LOL Jag har tänkt tanken ett bra tag, för att det vore kul att dokumentera alla designer jag gör, men var inte säker på att det passade ihop med min blogg. Men sen kunde jag ju konstatera att i alla fall EN av mina läsare förmodligen skulle uppskatta nagelinlägg, precis som jag uppskattar dina.

   Själv är jag tokig i glitter (och blått) har just fått hem sex nya klack i dag (bla julklapp i förskott) och det är BARA glitter, det ena glittrigare än det andra, och gärna lite holografiskt med. Men glitter funkar ju bra som detaljer med.